Agustín Zaragozá habla en Massanassa del papel de los hombres ante la violencia de género

22 de novembre 2021. Massanassa. L’Ajuntament de Massanassa, a través dels serveis socials, educació, joventut, esports, cultura i AEDL han dut a terme l’organització de les jornades contra la violència de gènere que es realitzaren del 22 al 28 de novembre en el municipi. S’han programat una sèrie d’activitats, des de xarrades, contacontes, tallers, obres de teatre, monòlegs i activitats esportives emmarcades sota una campanya municipal que pretén visibilitzar el rebuig de tota la ciutadania cap a la violència que pateixen les dones. Agustín Zaragozá, de l’Associació per la coeducació va impartr la xerradaa: ¿Què podem fer els homes davant la violència de gènere? seguit d’un col·loqui amb els joves del municipi.

Agustín Zaragozá