Primer Aplec de Dones de La Vall de Gallinera

25 febrer 2022. La Vall de Gallinera. Dones de la Foradà i l’Ajuntament de la Vall de Gallinera organitzaren la primera edició de l’Aplec de Dones. Unes jornades obertes al públic, amb ponents reconegudes d’arreu del País Valencià, que obriren debat i reflexionaren sobre tot allò que afecta les dones, i en especial a les que viuen a les zones rurals.

Les activitats començaren el divendres 25 de febrer amb “Campiones sense límits“, un documental de la directora Paqui Mendez. Seguidament, la taula redona “Dones i esports al món rural” amb la participació de Paqui Rodríguez, atleta de Pedreguer, Anna García, ciclista de Benifallim i Sara Gimena, triatleta d’Ondara.

El Consistori Municipal considera que amb aquestes accions es dignifica l’entorn rural, un entorn que conviu diàriament amb la problemàtica del despoblament i que pretén mostrar a la societat que viure als pobles és igual de vàlid que fer-ho en qualsevol ciutat.